Lalezar Meyhanesi’nde Gramofon Akşamları

3 Nisan 2019

24 Nisan 2019

19:00 To 23:30

Harbiye Mahallesi, Lalezar Meyhanesi, Lobby Level, Cumhuriyet Caddesi, Şişli/İstanbul, Türkiye

https://www.hilton.com.tr/oteller/turkiye/istanbul/hilton-istanbul-bosphorus/

Set menülerin ücreti kişi başı 150 TL'den başlamaktadır.

0(212) 315 60 00

Etkinlik Description

Hilton İstanbul Bosphorus’un içinde yer alan ve birçok ünlü ismi ağırlayan Lalezar Meyhanesi, Nisan ayı boyunca her Çarşamba “Gramofon Akşamları”nı düzenliyor. Geleneksel meyhane kültürünü taş plaktan ezgilerle günümüze taşıyan etkinlikte Zeki Müren’den Müzeyyen Senar’a birçok önemli sanatçının eserleri yemeğe eşlik ediyor. Gramofon Akşamları’nda, deneyimli şefler tarafından hazırlanan mönüde taze ve yerel lezzetlere yer veriliyor, konuklara ana yemekli ve ana yemeksiz iki farklı set mönü seçeneği sunuyor.
Meze tutkunları için soğuk ve sıcak mezelerden oluşan set mönünün soğuk başlangıçları arasında kabak ve ceviz tarator, çiroz ve salatalık turşusu, sinkonta balkabağı ve biberli ve tereyağlı yoğurtlu ıspanak yer alırken; şakşukalı ızgara kasap köfte, karides mantı ve Sakarca mücver mönünün sıcak mezelerini oluşturuyor.
Ana yemekli mönüde ise; mezelerini lakerda ve domatesli zahter gibi özel lezzetlerle çeşitlendiren Lalezar, ara sıcaklarda patlıcan tempura, kalamar tava gibi lezzetlere de yer veriyor. Ana yemek olarak ızgara deniz levreği ve jumbo karides veya kuzu pirzola, sığır madalyon gibi seçenekler bulunuyor.

Lalezar Meyhanesi, Çarşamba günleri taş plak ezgileri eşliğinde kaliteli bir akşam geçirmek isteyenleri ağırlarken, Cuma günü canlı fasıl müziği dinlemek, Cumartesi akşamları ise Ege’den ezgiler eşliğinde eğlenmek isteyen tüm konuklarını bekliyor.

Organizers

Visited 935 times, 1 Visit today

Buraya yorum yazmak ister misiniz?

Related Event

Çırağan Palace Kempinski Laledan Brunch

Yıldız Mahallesi, Ciragan Palace Kempinski, Çırağan Caddesi, Beşiktaş/Istanbul, Turkey

25 November 2018 To 31 March 2019

12:00 To 16:00

0212 236 73 33

Çırağan Palace Kempinski İstanbul‘un Boğaz’a bakan bölümünde yer alan Laledan Restoran‘da her Pazar kurulan brunch büfesi bu kış Akdeniz temasıyla zenginleşiyor. Otelin açılışından bu yana mutfakta olan…devamı

Harbiye, Madera İstanbul, Lütfi Kırdari, Darülbedai Caddesi, Şişli/İstanbul, Turkey

21 December 2022

19:30 To 21:30

0532 130 16 91

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki Madera Restaurant, yılın en uzun gecesinde, 21 Aralık 2022, Çarşamba akşamı özel bir yemek-şarap eşleştirme etkinliğine ev sahipliği yapacak. Arcadia Şarapları ile Wine&Dine…devamı

Spago by Wolfgang Puck

The St. Regis Istanbul, Mim Kemal Öke Caddesi, Maçka - Istanbul

30 May 2017

19:30 To 21:30

212 368 08 08

Vinipedia tarafından düzenlenen Sommelier’s Table bu ay konuklarını 30 Mayıs 2017, Salı akşamı Spago by Wolfgang Puck’a davet ediyor. Üst üste 22 yıl boyunca Oscar ödül törenlerinin…devamı