Photos
Etkinlik Description
Taksim’deki Ek Biç Ye İç‘te 29 Şubat 2020, Cumartesi günü 10:30 – 12:30 arasında Begüm Yaramancı ile Kimchi Atölyesi düzenleniyor.
Kore mutfağının en ünlü fermente yiyeceklerinden olan kimchi, dünya genelinde her geçen gün popülaritesini arttırıyor.
Atölyenin ilk bölümünde, Begüm Yaramancı ile kimchi tadımı yapılacak. Ardından Yaramancı, Çin lahanası ve kimchi’ye kırmızı rengini veren Kore biberi Gochugaru gibi orijinal malzemelerle klasik kimchi demosu yapacak ve farklı tip kurma şekillerini anlatacak. Atölyenin ikinci yarısında ise, kolayca temin edilebilecek yerel malzemelerle Begüm Yaramancı’nın geliştirdiği reçetesiyle turp kimchi’si kurulacak.
Katılımcılara evlere götürebilecekleri birer kavanoz turp kimchi verilecek, 2-3 kavanoz yapılan lahana kimchi de kura çekimi ile katılımcılardan bazılarına hediye edilecek.
Organizers
Kayıt ve rezervasyon bilgisi
Katılmak için info@ekbicyeic.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.
İletişim bilgileri
info@ekbicyeic.com
Visited 1305 times, 2 Visits today